Бурхливий

                *   *   *

Бурхливий потік,
Сповнений силою.
Я обіймаю безмежну даль
Очей твоїх.
Чикаю замріяний.
Промені сонця танцюють, поглянь!

Коли на світанку
Я очі відкрию,
І серце, мов човен у снах ще пливе,
Так добре і гарно.
Про тебе я мрію,
І чую у виспівах птахів тебе.

Ти спиш ще, а може
Вже сонце зустріла,
А може сьогодні в краплинах дощу
Почуєш, як входить
У серце надія,
І серце всміхатися буде йому.

                19 Березня 2006 р.

                *   *   *


Рецензии
И не все слова понял, а завораживает будто.
Так даже вроде ясней становится, что поэзия есть таинство необъяснимое

Ашот Шаров   23.08.2010 23:35     Заявить о нарушении
Поэзия - она такая. Даже в русском не всегда всё понимаешь...

Йескела Вонави   24.08.2010 00:09   Заявить о нарушении