Другая Слава

Слава Господу за жизнь!..Слава Господу за хлеб и кров!
Слава Господу за мир!..Слава Господу за песнь ветров!

Слава Господу за свет!..Слава Господу за неба высь!
Слава Господу за крест!..Слава Господу за слога мысль!

Слава Господу за дух!..Слава Господу за веры щит!
Слава Господу за луг!..Слава Господу за шум ракит!

Слава Господу за май!..Слава Господу за долгий век!
Слава Господу за рай!..Слава Господу,что Человек!...
...
17 авг 2010г
(фото из нэта)


Рецензии