Одна нiч

Збожеволіла уночі
                від тебе.
Червоними хиткими
                доріжками
покрилися долоні рук.
Громом розіп`яло небо-
                чорнило.
Ти робиш висновки,
розриваючи
          незв`язне коло мук.
Душа не повертається
                додому, -
коханням випалена
                дірка.
Під грудьми
іще щось б`ється
                шалено,
схоже
на вогонь-клеймо
                у клітці.
Імпульси-бажання
від себе жену
             якнайдалі.
Одна божевільна
               ніч
на все місто.
За напівзачиненими
                вікнами
іще одне серце розбито
                у дріб`язки. (18.08.2010)


Рецензии
9 предложений - как девять кругов, соприксемо-входимые один в другого :)
Прочёл трижды - каждый раз по другому. це заворожує :)

Костинский Андрей   20.08.2010 23:52     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.