грати

Я б не хотіла вимальовувати грати
і пити за тих червоних воронів
а ти ішов на мене воювати
на постіль клавши карти
гати за грати! грати за грати...
за тисячною кліткою і модно зараз прописати
шматок землі і тихо спати.
Усім мовчати! хоч і до крові...
роздираю спину
Усім лежати! не я там гину.


Рецензии