Прост реч

Це так просто – прокидатися і радіти сонечку, дивитися в чисте блакитне небо, бігти босоніж по скошеній траві та посміхатися деревам по дорозі, просто радіти таким звичайним речам, яких ми не помічаємо за трудовими буднями, безглуздими сварками та одвічними роздумами про життя…А життя – воно ось, прямо зараз, не колись, не потім, не в майбутньому, а зараз... придивися, як багато простих речей ми не помічали раніше, відчуй, вдихни повними грудами свіже повітря та прислухайся до мелодії власного серця… Відкрий очі і ти побачиш прості речі, з яких складається твоє життя! 


Рецензии