Без тебе

Скільки разів я починала жити без тебе, кожного ранку даючи собі обіцянку більше не дзвонити… і не дзвонила до вечора, або до наступного дня, або до наступної неділі… тоді, коли без тебе вже було справді важко… Ти як наркотик, який довго не приймаючи починаєш вмирати… хтозна, може колись я зможу вилікуватися від цього, а може більше не зможу нікого любити… Ти думаєш я знаю відповідь на це запитання? Авжеж, якби знала, то вже давно б прийняла запобіжні ліки від тебе, так-так саме від тебе, коханий! Цікаво, а від тебе лікують? Чи цей діагноз вже на все життя?... Авжеж, якби я знала відповідь на це запитання…


Рецензии