Дихати

Ти чуєш моє серце? Воно хоче дихати, так-так, вільно та в повній мірі, не тримай його більше! Відпусти. Повернись. Стій. Не йди. Не женись. Роздуми… Дихати! Так, ти мав рацію, треба дихати… Ні, не можу, знову зупинка…дихати…вільна, вже вільна…тільки б дихати…


Рецензии