Про нього

Я питаю себе,
Де кохання моє?
Де сховав ти його
Моє серце озве?
Я не можу без тебе,
Вже нема вороття.
Моє серце тремтить,
Бо ти – моє життя!

І як квіти в саду,
Так в душі розквіта
Ніжність моя
Та справжня краса.

Посміхнись мені, любий
І я оживу.
Доторкнись, мій коханий
До тебе прийду
І зігрію коханням -
Не розвій сподівання
Бо тебе я люблю…і не хочу болю…

Присвячено О.Р.


Рецензии
Хороший стих, и девушка хороша, только чуток вредная.

Алексей Репало   19.03.2012 00:09     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.