Забажай...

Забажай мою долонечку зігріти
Назбирай яскраві в полі мені квіти
Шепочи лише мені слова любові
Стань для мене назавжди дарунком Долі

Яскравішою веселкою засяй,
На ніч ніжністю мене заколихай
Унеси у сни казкові кольорові
Наче небо твої очі волошкові

Поцілунком солоденьким на світанку
Зустрічай мене, коханий мій, щоранку
Коли поруч ти - все навкруги прекрасне,
Ти завжди для мене, наче сонце ясне!!!


Рецензии
Как то встретил Киевлянку,
Захотел поговорить,
Но пришлось играть в молчанку,
А потом словарь купить.

Бродяга 4   21.08.2010 01:24     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.