Рiзнi вiдчуття Впевненнiсь

Впевненність - це коли знаєш,
Що ти все правильно зробив.
І десь у серці відчуваєш,
Нічого ти не пропустив.

Коли за рішення спокійний
І радий, що все саме так,
Тоді розслабся - вибір вірний.
У впевненостi гарний смак.


Рецензии