Щастя...

Можна жити, любити,
День стрічати і просто бути...
Лише добре бачить в усьому-
                Щастя не в тому!
Можна миті ловити,
У пам'яті їх карбувати...
Зупиняючись, слухати втому-
                Щастя не в тому!
Можна просто чекати,
Серцем радіючи, вірити...
Посміхатись в мовчанні німому-
                Щастя не в тому!
Тільки знати - є ти!
Без вагань розуміти,
Що думками єднаємось знову...
                Щастя у цьому!

17/07/10


Рецензии