Здавалось, просто сон...

Здавалось просто сон...
Та снився все ночами
В краплинах за вікном,
Що пролились дощами,

Той погляд проглядав
Немов благання, знаю,
У душу проникав
Та запевняв: кохаю!

І знову навмання
Запалював ті зорі,
Як тінь нового дня,
Жадані та прозорі -

Бажання і любов...
Забувши про турботи,
Бо снився знов і знов,
Запитувала: хто ти?

Чому в моєму сні
Ти як надія грієш?
Дай відповідь мені...
Почути я зумію!

- Ти знаєш все сама,
Живу в твоєму серці,
Хоч поряд ще нема...
Я - твоїх мрій озерце!

І бачу тебе в снах
Так само я, щоночі,
З усмішкою в очах
Та стан стрункий дівочий...

- Ти - мрія? Зачекай!
Без тебе заблукаю...
Зови та не зникай,
Наснися ще! Благаю!

      * * *
Зустріти так хотів...
І що зустріну - знала...
Той погляд з моїх снів,
В тобі я відшукала.

12/07/10


Рецензии