Душа

Я прошу все також,
кожну ніч.
Але хтось інший,
не ти,
поряд зі мною.
Й від того ще більш
одиноким вовком
виє душа,
готова вирватися
аби не витекти
проткнута голкою.
Чим краща вона,
така,
за жебрака убогого -
така ж зломана зсередини?!
За копійку-окраєць милостині
віддасть
всю себе,
лише б собі,
божевільній,
не належати. (15-16.08.2010)


Рецензии