Малюю ельфiйськi вуха...
Викреслюю дні без тебе.
Не згадуй мене, не слухай.
Не треба цього, не треба.
Тобі зазирає в очі
Усе розмаїття неба,
А з мого життя крапочуть,
Дощать сірі дні без тебе.
У мариві цього літа
Між нас кілометри-чати.
Я мрію з тобою бути.
Та креслю наступну дату…
Свидетельство о публикации №110081400697