На краечку землi

Стою над прірвою-
                обривом.
Серце в ритмі танго.
Із клаптями вирви
і викинь.
Дріб -
      барабанним ударом.
Стегна хвилями
малюють круги
на воді.
Мені потрібно нічого.
Руки-крила
опустилися від боротьби,
обважнілі у спробах
злетіти нагору.
Сонце сліпить очі.
Але примружившись,
я бачу знайомий образ -
                тінь
зі спини,
що убив сподівання своїм
несказано-зрозумілим "Прости...".
Мій крижаний човен
розтанув
у чеканні кінця горизонту.
Сиджу на краєчку землі,
кидаючи гальку у море. (14.08.2010)


Рецензии
десь там,
де закінчується земля,
починається небо.

де закінчується небо,
починається
здійснення мрій.

та зорепад
не встигає
за мріями

і небо
закінчується
там,
звідки
починається земля

на котрій...
...
..
.

Костинский Андрей   15.08.2010 13:47     Заявить о нарушении