Про тебе
Очi твоi сумнi,
Одна ти на свiтi людина,
Що так сильно потрiбна менi.
Тебе зустрiв квiтневою порою,
Зранку, коли зелень полiв,
Ще умита чистою россою.
Я так бажав, так тебе хотiв!
Ти памятаеш- слова очей?
Згадай мою нерiшучiсть.
А потiм холод самотнiх ночей,
Моi сльози, твою байдужiсть.
Не наважуюсь про все сказати.
Напевно не зрозумiеш...
А я… я б тобi крила подарував,
Але ти про iншого мрiеш.
Що менi залишается, мрiяти?
А потiм сльози ковтати?
Я потiм почав, щоб загоiти рани,
Iншiй себе дарувати...
Ii цiлував, а думками до тебе,
Знов i знов лiтав!
Господи, що це таке?
Скiльки часу пройшло,
А в менi доci любов ще живе.
Напевно варто наважитись,
Сказати "я люблю тебе!".
Ну давай, годi вагатись!
А то так життя i промайне !
Свидетельство о публикации №110081300409
А в звучных песнях и стихах,
Да, так чтоб разгулялась кровь
И вспыхнула в сердцах любовь!..
С дружеским теплом
Яков Вортсман 19.09.2010 06:56 Заявить о нарушении
С теплом. Иван.
Иван Татарчук 19.09.2010 10:04 Заявить о нарушении