Depeche Mode - Dangerous. Рус
Aren't good for my health
The moves you make
You make for yourself
The means you use
Aren't meant to confuse
Although they do
They're the ones that I would choose
And I wouldn't want it any other way
You wouldn't let me anyway
Dangerous
The way you leave me wanting more
Dangerous
That's what I want you for
Dangerous
When I am in your arms
Dangerous
Know I will come to harm
The lies you tell
Aren't meant to deceive
They're not there
For me to believe
I've heard
Your vicious words
You know by now
It takes a lot to see me hurt
And I couldn't take it any other way
But there's a price I have to pay
Опасно
Твои шаги
Для меня нелегки,
Но тебе они
Пользу принесли.
Ходам твоим
Не удивить меня,
Хотя другим
Не отдал бы предпочтенья я
Пути другого не ищу давно
Ведь не отпустишь всё равно
Опасно так,
Желая большего, бросать.
Рискованно -
Тебя хочу познать.
Опасно так
В цепях меня держать.
Рискованно -
Могу боль причинять.
Твоё враньё
Не обманет меня -
Твоим сказкам
Не поверю я.
Я слышал
Слова злые твои,
Но знаешь, что
Не увидишь слёзы ты мои.
На путь другой не смог я повернуть
И плату должен я вернуть
* Песня: http://www.youtube.com/watch?v=VbBt9nsUlE4
Свидетельство о публикации №110081005170