Depeche Mode - Fragile tension. Укр. Рус

There's a fragile tension
That's keeping us going
It may not last forever
But oh when it's flowing
 
There's something magical in the air
Something so tragic we have to care
 
There's a strange obsession
That's drawing us nearer
We don't understand it
It never gets clearer
 
There's something mystical in our genes
So simplistic it kicks and screams
 
Oh when we're teetering
On the edge of collapse
Nothing can keep us down
 
There's a dizzying feeling
That's keeping us flying
Through glittering galas
Without even trying

There's something radical in our hands
Nothing logical to our plans

                Тендітна напруга
Ця тендітна напруга,
Що рух спричиняє,
Може, вічною не бути,
Та коли виникає

Магія в повітрі з’являється,
Емоції, якими переймаєшся.

Ця дивна одержимість,
Що пов’язує тісніше,
Ми її не розуміємо
І не стане ясніше.

І щось містичне у генах є.
Щось просте вперед веде.

І коли помиляємось,
І з вогнем граємось,
Ніщо вже не спинить нас.

Це легке сп’яніння,
Що дозволяє летіти
Крізь блискучі зорі,
Якщо навіть не просити.
 
Є щось важливе в руках твоїх,
Таке не логічне до планів любих.

                Хрупкие чувства
Эти хрупкие чувства –
Не дают остановиться,
Могут вечно не длиться,
Но они расцветают!

И что-то волшебное ввысоке,
Такое трагичное, о чём заботятся все…

Странную одержимость,
Что сближает порою,
Мы не чувствуем с тобою,
И понять вряд ли сможем.

Что есть что-то мистическое во всех нас,
И ударами, криками говорит за нас…

И в час, когда мы
Ступаем над бездной,
Не сможет ничто помешать
 
Это  головокруженье
Заставляет лететь нас
В свой сверкающий час,
Даже без мученья…

Есть нечто важное в наших руках,
Что-то не логичное в наших умах…

*Клип: http://www.youtube.com/watch?v=lD87Hbm9mrI


Рецензии