Осенний Киев
Ви вражаєте погляд в цю погожую днину
Яка краса і таємниця фарб!
Неначе це країна золотавих чар!
Стоять дерева у багряному вбранні
Шепочуться ніжно їх віти
Схиляючись в журбі!
Яка прекрасна благодать
Осінній цей пейзаж вбачать!
Свидетельство о публикации №110081004987
Владислав Бусов 21.07.2013 20:42 Заявить о нарушении
Наталия Петрина 05.08.2013 15:12 Заявить о нарушении