Мить

Тиха, сумна ніч. Відчуваю як бється серце у грудях моїх.
Стою біля ставочка, чути лиш жабячий сміх
Місяць та зорі відбиваються у воді срібним блиском,
Аж десь із другого берега, ледь чутно, накривши ставок.
Наповнюючи всього мене, лунає ніжний, чарівний дівочий голосок.
Звучить спокійна, протяжна українська пісня, ласкає душу мою теплом.
все просто, але це одна з незабутніх миттєвостей  мого життя
згадавши яку зможу знову пережити неповторні відчуття єднання із світом.


Рецензии