Не треба, припинiть, облиште...

Не треба, припиніть, облиште!
Забудьте ви про свої ролі!
Скажу тихенько вам, як мишка:
Ви загубили свої долі.

Не треба, зупиніться, на хвилину…
Серед примарності надій, 
Надуманості пунктів плану
Живете змучено без мрій.

Забудьте лицемірство і печаль,
Згадайте щастя без причин,
Коли тебе не огортає жаль
Від недосягнутих вершин.

Ну що ж ви? Озирніться навкруги –
Й відчуйте радість у дощеві,
І в погляді униз з гори…
І в звернених очах любові…
09.08.10


Рецензии
які гарні повні позитиву думки, та тільки ж де ті очі любові?якого кольору вони?

Ольга Нью   18.01.2011 02:13     Заявить о нарушении