Як прокинеться земля

18.01.2010
Як прокинеться земля
Вступ:
Тиша навкруги, спить іще земля,
Ще нечути в полі жайворонка спів,
Не лунають навкруги і співи солов’я,
І туман на сплячу землю уже зранку сів.

Приспів:
І нехай тумани росами сідають,
Нехай трави зеленіють,          2р.
Та пташки співають.

Проїграш:
Вже проходить нічка, ранок настає,
Все прокинеться навколо, зіроньки зійдуть,
Одинока пташка в полі, голос подає,
Вже й у поле косарі, хліб збирати йдуть.
Приспів:
І нехай тумани росами сідають,
Нехай трави зеленіють,          2р.
Та пташки співають.
Проїграш:
Все прокинеться навколо, і все засіяє,
Жайворонка спів веселий, в полі пролунає,
Свою пісню, соловейко, також заспіває,
Нехай в нашому житті, завжди так буває.
Приспів:
І нехай тумани росами сідають,
Нехай трави зеленіють,          2р.
Та пташки співають.
Проїграш:


Рецензии