Полум я душi
Полум’я душі
Не бажає серце тліти,
Вогонь роздуває,
Хоче полум’ям горіти,
Мене не питає.
Моє серце запалало,
Полум’ям взялося,
Я ж його ще не чекала,
Та тепер прийшлося.
Я зустріла козаченька,
Коли воду брала,
Зборони від нього ненько,
Щоб не покохала.
Я ж своєму обіцяла,
Все життя кохати,
Я ж ніколи не бажала,
Чужих обіймати.
Проїграш:
Я й сама не розумію,
Що тепер робити?
Як відкинути всі мрії?
Щоб свого любити.
Мамцю мила, що робити?
Кого з них кохати?
Я не можу зрозуміти,
Боюсь вийти з хати.
Тобі доню вибирати,
Чий вогонь гасити,
Кого тобі покохати,
Кого залишити.
Полум’я вдалось згасити,
Але дим кругом пішов,
Мріяла його любити,
А він мене не знайшов.
Проїграш:
Свидетельство о публикации №110080906381