все просто
І тому все настільки просто.
Просто вітер в долонях стих
Не скуйовдив мені він волосся.
Я розтану в світАнкових ласках,
І забудусь в чужому рАю,
І тобі не скажу, не зізнаюсь, -
я повірила в твою казку.
Я піду, бо так звикла до моря,
До солоності твого цілунку.
Просто я не забуду ніколи…
А забути тобі буде просто.
Свидетельство о публикации №110080905932
Удач и успехов,
любви и тепла!
Сергей Владимир 09.08.2010 20:09 Заявить о нарушении