Мою чисту мову св1тлу

Мою чисту мову світлу
На руках виношу з бруду.
Я не можу в цій країні жить,
Але, напевне, буду.

Мене нудить від зізнання
 з мікрофону чи газети.
Сяйно-осяйні й банальні,
Як костюми оперети.

Я ненавиджу програми,
Де суфлером підробляю.
Солоденько-мляві гами,
Телевізор оприщавів.

Мій начальник непогана,
Має думку. Теж людина.
Ми працюємо і марем,
Коли звалимо з країни.


Рецензии