Театр. В1дкрива ться зав1са

Театр. Відкривається завіса.
І вітер дме – старається суфлер.
Таємно тиша виповзає з лісу.
Перестарався явно режисер.

У залі – все. Лиш зайняті три місця.
Канва подій – мереживо життя.
Мене дістала довгая завіса,
Коли лихе дійшло до каяття.
 


Рецензии