Задивляюсь в твоi очi...

            *  *  *

Задивляюсь в твої очі, задивляюсь,
Подумки благаючи у Бога:
Хай мене не пустять там до раю,
Аби тут ти не відвела погляд.
Задивляюсь в твої очі, задивляюсь,
Наче птах з вольєру в небо сіре.
І йому здається, що злітає –
Бо то осінь, і пора у вирій.
Задивляюсь в твої очі, задивляюсь,
І нічого вже, мабуть, не треба.
Задивляюсь в твої очі, задивляюсь –
І не знаю, як я буду жить без тебе.





Санаторій „Карпати”, 2006 р.


Рецензии