Ти готовий платити за все?
Є на кожну річ своя ціна!
Від машини і до поцілунку
Взяти можеш вищого ґатунку -
Вибирай! Але плати сповна!
Чи ти готовий платити?
За всі бажання платити?
Чи тобі дістане сили заплатити за все?
Продає життя свої принади,
Шанси є сягнути до мети:
Гроші, визнання, жінки, посади,
Йти шляхами слави або влади…
Бери! Але спочатку плати!
Чи ти готовий платити?
За всі бажання платити?
Чи тобі дістане сили заплатити за все?
Ти ідеш купувати все, що бачив уві сні.
Віддаєш ті чесноти, що абстрактні та смішні,
По шматочку: кохання, романтичну дурню,
Трохи людяності – за велику зарплатню…
Всі бажання здійснились і оточують тебе.
Ти заплатив всім, що мав! Ти – велике цабе!!!
То ти готовий платити?
Своїм коханням – платити!
Своїм сумлінням – платити!
За все на світі – платити!
Готовий саме платити?
Чи тобі дістане сили заплатити за все?
Свидетельство о публикации №110080901962