Уяви John Lennon Imagine
Блакить у небесах,
Нема над нею раю
І пекла теж нема.
Ти уяви, як люди
Живуть за для життя.
Коли нема кордонів,
Немає ворогів,
Нема причин вмирати,
Немає вбивць, катів,
То будуть люди жити
У вічній злагоді.
Ти скажеш, – Я лиш мрійник,
Але, з таких як Я
Складаються надії,
З яких живе Земля.
Відсутня всяка власність,
Як зможеш, уяви.
Нема жаги і спраги,
Всі люди мов брати.
Лиш уяви як люди
Об’єднують цей світ.
Нехай це тільки мрії,
Та мрійників таких
Чимало є у світі,
Приєднуйся до них.
2001
Свидетельство о публикации №110080603953