Мама

Вона завжди мене оберігає – мама,
Вона завжди зігріє серце як болить,
від посмішки її немов я тану,
від щирих слів її я хочу полетіть!

За неї все життя своє віддам я.
За неї щиро Богу помолюсь.
Про неї всі думки мої і пам”ять,
Без неї я не зможу полетіть!

Я знаю що для неї я єдина,
Котру вона так хоче зберегти,
Для неї завжди буду я немов дитина,
За руку з мамою по світу буду йти!

Не забувайте ж діти рідних своїх неньок!
Даруйте їм увагу та любов,
Не покидайте таке ніжне слово – МАМА,
І щастя посміхнеться нені знов!


Рецензии