Наснилось

По різні боки планети
По різні боки життя.
Летіли, як дві комети.
Одна з них - ти, друга -я.

Як важко не догоріти
Не розтрощитись в польоті.
Я дістаю свої крила,
Що вже зав'язли в болоті

Одне тобі подарую.
Ти не дивись, що подерте.
Я ж відірвала від серця...
Й тепер до тебе приклею.

І ми  літаємо стрімко.
І зАвжди перед землею
Ми зупиняємось швидко.
За мілліметр від смерті.

Я просинаюсь...від крику.
І вся у сльозах пекельних
Усе мені лиш наснилось.
Ти вже занадто далеко.


Рецензии
Дякую! гані вірши!

Владимир Дорда   05.08.2010 00:43     Заявить о нарушении