Чому? Навiщо?
Що в серці залишає лише слід.
Навіщо знову відроджуєш мрії?
Чому хвилюєш мій спокійний світ?
Прошу тебе, пробач мені ці сльози,
I голос, що тремтить немов кришталь.
Але в рядках сьогоднішньої прози
Тебе не воскресити вже, на жаль…
Свидетельство о публикации №110080502392