Пороблено?

Все зроблено, пороблено,
Що далі нам робити?
Чекати, бігти чи лягти,
Тож нащо треба жити?

Рости, Мудріти чи дурніти,
Творити, якщо буде хист,
Якщо більш менше говорити-
То більш змістовним буде зміст!

Народитись у халупі,
Протриматись й не піти,
Навчитись їсти, а не пити.
І доторкнутись до мети!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.