Телевiзор

Спалах світла, сонце сяє.
Пташка з дерева співає.
І рослини всі зелені.
Світ прекрасний, як в варенні.

Річка поруч гуркотить.
Це така чудова мить.
Небо синє, річка синя,
А не чорна, як насіння.

Раптом гори вже довкола.
Тут реклама... Знову поле.


Рецензии