Про зiрки

Зірка раз, і два, й три зірка.
Зараз буде перевірка.
Скільки зірок в небі сяє,
Поки сонце спочиває.

Якісь схожі на візочок
Ось ті сім яскравих точок.
Як сузір'я зветься це?
Ні, причому супермаркет?!
Ви подумайте іще.
Так, Ведмедиця, вона
Трохи схожа на слона.
Хоча як кому здається,
Може то велосипед.

Ще зірок багато є,
І читати я вам буду
Поки хтось з вас не засне.


Рецензии