Затянувшиеся весенние дожди

Чому так тяжко та самотньо на душі?
Невже тому, що йдуть
Ці затяжні веснянії дощі?
Та ні – якраз все навпаки!

Дощі ідуть та стукають в вікно
А сивина все більше скрашує чоло!
В житті я мабуть щастя не знайшла
А може й ні, чи просто навпаки!
І знову йдуть веснянії дощі…

Розквітчана земля вже напилась
Водиці досхочу!
А я все жду, коли пройдуть
Рясні та теплі ці дощі.
Як милі ви мені,
Мої веснянії дощі!

Я хочу жити на землі - у мирі, щасті, доброті!
Та хочу бути впевненою в завтрашньому дні!
Тож хай курличуть в небі журавлі,
Нехай їх білі крила не торкаються землі
Нехай же йдуть весняні ці дощі…


Рецензии
Счастья вам Наталия и всего самого лучшего от жизни!!!

Сергей Рыбин   30.03.2011 08:54     Заявить о нарушении
СПАСИБО,СЕРЕЖ!
КАК ВСЕГДА РАДА ВИДЕТЬ ВАС НА СВОЕЙ СТРАНИЧКЕ...
С УВАЖЕНИЕМ

Наталия Петрина   02.04.2011 01:43   Заявить о нарушении