***

Я сни твої бачу мила,
Я бачу твою печаль.
Ти взята на білії крила-
Летиш у казкову даль...
Летиш, а мене покидаєш
Самого на грішній землі,
Десь в небі ти щастя шукаєш-
За хмари летять журавлі....
Згори ледь-ледь долинає
Журавлина пісня сумна,
І лагідно хтось роздягає
Ліси- готує до сна,
Вистелює м"яко постелю,
Полотном накриває її,-
Мутніє розум від хмелю-
Я знаю бажання твої...

1995


Рецензии