Сине эзлийм

Артмады.
Тартмады.
Лампа куыгы
Чартлады.
Карангы тоште.
Башымны иймичэ
Хаман сине
эзлийм.
Эзлийм.
Тамга куям
узган конгэ.
Тагын керэм
кара тонгэ.
Башымны иймичэ
Сине эзлийм.

Лампа куыгы
чартлады.
Кояш булып
тартмады.


Рецензии