чи то був сон, чи то був Ти..

..краю Тобі серденько, собі душу краю,
А що буде з нами завтра, того я не знаю..

Закохалася, змолилася, злетіти посміла
Заплющила очі уночі, сердце відкрила,
Не знала, не вірила і не сподівалась,
На теплого вітру степового крила спиралась.

Побачила уві сні Тебе, в очах потонула,
Торкнулася Твоїх губ, Твій голос почула,
Поцілунком у небі далекім зірку запалила,
І дотику вогнем палким ніч Твою зігріла.

..здригнулася, прокинулась, сльоза на долоні...
А Ти недосяжний, далекий, як місячний промінь..
Краю собі серденько, Тобі душу краю,
А що буде завтра з нами, того я не знаю..


Рецензии