Just love Me
for me love, when you can feel my feelings.
I want your love...
for me love, when you can read my soul.
I want your love...
for me love, when you can touch my heart.
I want your love...
for me love, when you can cherish my body.
I want your love...
for me love, when you can cry when I cry.
I want your love...
for me love, when you can laugh when I laugh.
I want your love...
for me love, when you can accept me for who I am.
I want your love...
for me love, when you cannot live without me.
I want your love...
for me love, when I would do the same for you.
This, for me, Love.
Just love me.
Свидетельство о публикации №110073004322
с уважением к Вам,
Наташа
Рутковская Наталья 23.08.2010 12:53 Заявить о нарушении