вона

сірі вогні.
місяць третиною.
ніч наказала почуватись дитиною.

пусто на дворі.
- 10 і сніг.
вона лише мріє,щоб він впав їй до ніг.

горда і гарна.
так часто буває.
нажаль,кохання таких оминає.

шепіт доріг
заважає читати.;
;не має натхнення у руках все тримати.

кава розчинна,
цигарки й меломанія-
допомагає лише наркоманія.

і стукіт  у двері.
і він відчиняє.
вона розціловує й слізно благає.

як завжди.як завжди
як завжди як завжди.
ВОНА цілує й благає.

Як завжди...


Рецензии