колискова

спи,моя люба.
я розкажу тобі казку на ніч.
про те,як ми разом .живем і мандруєм,
і хочемо звідси втекти.

відпочивай.
а я...почекаю до завтра,напевно.
я буду чекати навіть роками,
аби лиш прокинулась ти.

сьогодні я зранку;
побачив вас разом.
і втік заплющивши очі за ріг.

я дуже втомився
це переживати
аби врятувати сьогодні хтось встиг.

будь ласка утіш
лише одним словом
як я утішав тебе уві сні.

 тепер не моя
тепер він готує
і наніч наспівує мої пісні.

можливо,надовго
можливо не зовсім.
я все одно пам'ятатиму все.

і запах,і очіі
і відблиск помади.
у душу мою вкарбувала ти це.


Рецензии
Дуже приємно зустріти тут авторів, хто пише нашою солов*їною.
Вірш доволі специфічний. Але сподобався.
Натхнення Вам і Любові.

Мария Болюх   29.07.2010 01:18     Заявить о нарушении