Ятим калам

Синен янында булмасамда.
Синен белэн хаман
сойлэшэм.
Эллэ шулай инде
Узем узем белэн
саташам.
Сузлэренэ явап
кабат эзлэп карыйм.
Гомер юлыннан
эллэ дорес
бармыйм.

Уйлап та карыйм,
жылап та алам.
Синнэн башка
ятим калам.


Рецензии