Мр ю в дчути подих тв й на сво му плеч

Я мрію відчути подих твій
на своєму плечі.
Вранці або вночі-
не має значення.
І є цьому дивне якесь
тлумачення:
Хоч смійся ти, хоч кричи, -
А я така вже в тебе закохана!
Божевільна! Мої думки
перевершують, перебільшують
моє серце. Та навпаки-
виривають його під ребрами.
І мені щось таке римується,
І танцюється сам на сам.
Я прикута к твоїм губам
тільки поглядом. Відкарбується
дзвінке ехо твоїх шагів
в коридорі мого безглуздя..


Рецензии