Не знаю... ,

    Не знаю...,
   
    Не знаю..., 
    сдержал слово
    ветер?
    Любовь жива
    и льётся,
    песней звонкой,
    по планете!
    1251. 26.03.2010г.
    Николай Денисенко.
    Плейкаст: " Петров..., Град...,"
   


Рецензии