Arsiz Ozbek qizlara..

Pul deyirler kasibin,qametini tez eyir,
Pulsuz basi ucalar,duz goyden yere deyir,
Elinden xekendazi,supurgesi dusmeyir,
Supurur seher axsam,kuceleri-yollari,
Utanib ar bilmeyir,arsiz Ozbek qizlari..

Onlar halal-harami bir-birine qatirlar,
On nefer,on bes nefer bir otaqda yatirlar,
Pul ucun namuslarin, tavar teki satirlar,
Lap tupurub uzune,ver eline dollari,
Utanib ar bilmeyir,arsiz Ozbek qizlari..

Erlerini qoyublar,Ozbekistan elinde,
Gezirler ceyran teki,Leninqrad colunde,
Telefon qulaginda,butulkasi elinde,
Lap bunlar benzedirler,Afrikada qullari,
Utanib ar bilmeyir,arsiz Ozbek qizlari..

Elinde bir sey olsa,vehsi kimi qapirlar,
Bir fagiri gorseler,essek kimi capirlar,
Erleri ola-ola teze kisi tapirlar,
Ilahi nifret edib,artirmir dovlet-vari,
Utanib ar bilmeyir,arsiz Ozbek qizlari..

Ozlerini hamidan,cox agilli sanirlar,
Mehebbetin odunda pervane tek yanirlar,
Onlar vara bas eyib,pula tez aldanirlar,
Icirler alkas kimi,cavani-qocalari,
Utanib ar bilmeyir,arsiz Ozbek qizlari..

Qameti,boy-buxunu agilindan yekedir,
Qizlari epediler,oglanlari ekedir,
Vallahi sair bunlar,muselmana lekedir,
Tut basindan birce-bir,sox qebire bunlari,
Onsuzda ar bilmeyir,arsiz Ozbek qizlari..

              28.07.2010


Рецензии