За вiкном...
Осе дерева, ось ліс, а ось хата,
Ніжно музика звідкись луна,
Про весну сповіщає вона.
Ось пливуть так невпинно хмарки,
Ніби справи у них невідкладні,
А ось там проросли квіточки,
Такі ніжні, красиві, нарядні.
Вправний щебет маленьких пташок,
Яким хочуть вони щось сказати,
Паде дощ на маленький дашок,
Хочу з ними разом заспівати!
Кукурікання півня в дворі
І жужання комашок різних,
Досконалість в усьому житті,
Лиш поміть це, доки не пізно.
Свидетельство о публикации №110072800491
Але є маленька недосконалість на початку другої строки.
З повагою, Валерій.
Валерий Калмыков 28.07.2010 03:29 Заявить о нарушении
Наталия Федоришин 28.07.2010 10:14 Заявить о нарушении