життя

Я все життя  чекала, досить
Стояти,дивлячись вперед
Моi роки,як ниву скосить
 з зеленими очима смерть

життя не довге ,не прекрасне
i не бродити б разом з ним
щоб не дивитись,як погасне
I марним стане та пустим


Рецензии