нiмi розмови

сутінкові, німі розмови…
все так, як вчора, все так, як "знову":
холодне чай, порожні стіни –
нема нічого, немає зміни.
малює тиша в кутках самотність,
кричить безодня, про безтурботність
судома зводить ангелам крила,
і плаче небо, втрачає силу…
і плачуть стіни, і плачуть сльози –
солоний чай у великих дозах
і навіть тінь хронічно-блідна,
занадто хвора, занадто вільна.

німі розмови, німі питання…
непотрібні, пусті сперечання –
така захоплююча розмова…
з віртуальним, любий, тобою


Рецензии