Двое
сидимо.
Вид зі спини:
двоє.
Вона - тендітна.
Він - мужній.
Кінчиком мізинця
випадково торкнувся її
тіла ніжно,
довго
у думках хотів.
Легка дріж охопила
метеликів унизу живота.
Щось неімовірне
відбувається
в повітрі.
Ніби погляди
заздалегідь
домовились зустрітися.
Ніби вуста знали,
що на них чекають.
Ніби зібраним волоссям
вітер навмисно грає,
розпускаючи
його хвилями по спині.
Безмовно-покірні рухи,
плавний нахил голови,
тонкі вигини шиї,
торкання пальців,
зап`ястя...
Пліч-о-пліч
зрослися ми
надовго
у думках.
Двоє
наївно нерішучих
незнайомих один з одним
коханців. (25-26.07.2010)
Свидетельство о публикации №110072600488
у меня когда-то (в детстве) была строка:
"и срастутся наши плечи" - в том же, чистом смысле-помысле :)
Костинский Андрей 28.07.2010 23:55 Заявить о нарушении